BEHANDLING AF KARSPRÆNGNINGER MED DEN NYESTE TEKNOLOGI - ELLIPSE NORDLYS

Hos DermLaserClinic anvender vi Ellipse Nordlys, der bruger sikre blitzimpulser til at fjerne karsprængninger i de tynde blodårer i ansigtet og på benene.

Hvordan virker behandlingen? 

En karsprængning forekommer i en tynd blodåre lige under hudens overflade. Lyset ledes fra blitzlampen til behandlingsområdet. Ellipse filtrerer lyset, så kun det nødvendige område behandles, og beskadiger derved ikke den omkringliggende hud.

Lyset der bruges er valgt på grund af sine egenskaber, der korresponderer med kroppens naturlige indhold af hæmoglobin i blodårerne. Når celler, der indeholder disse stoffer rammes af lyset, opvarmes de i få tusindedele sekunder og ødelægges.

Kan jeg behandles? 

Alle karsprængninger kan behandles. De mest almindelige steder er i ansigtet, på brystet og på benene.

Da behandling af karsprængninger er baseret på lysabsorption i hæmoglobin, virker behandlingen kun på hud, der ikke er solbrændt. Jo lysere huden er, jo større er farvekontrasten mellem huden og karsprængningerne, og jo nemmere er behandlingen.

Hvor lang tid tager en behandling? 

En behandling tager normalt kun 20 minutter, til gengæld kan det være nødvendigt med flere behandlinger, før man opnår det ønskede resultat.

Gør det ondt? 

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden, da de fleste beskriver ubehaget som en varm fornemmelse. Lidt ligesom hvis man har fået for meget sol på stranden. Des lysere huden er, des mindre er ubehaget.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter behandlingen?

Det lys der anvendes til behandlingen er uskadeligt, synligt og nær-infrarødt lys, og lys med potentielt skadelige bølgelængder er filtreret fra.

Solbrændthed er som bekendt en ophobning af pigment (melanin) i overhuden. Det er derfor vigtigt ikke at være solbrændt (sol, solarium og selvbruner) før og efter behandlingen. Er huden solbrændt bliver behandlingen ineffektiv.

Normalt er ingen efterbehandling nødvendig. Dog kan personer med følsom hud nyde godt af en ispose eller kølende creme i dagene efter behandlingen.

Det anbefales, at man ikke udsætter huden for sollys og bruger solcreme med faktor 30 i minimum 30 dage efter behandlingen.

Efter behandling af karsprængninger på benene anbefaler vi at bruge støttestrømper i 2 uger. Hvis man tidligere har fået behandlet større karsprængninger operativt eller på anden vis, er det vigtigt at lade disse hele helt, før Ellipsebehandlingen påpegyndes.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for? 

Antallet af behandlinger afhænger af, hvor på kroppen du behandles, og hvor slemt det er. Almindeligvis er der behov for 1-4 behandlinger med 1 - 3 måneders mellemrum.

Du er altid velkommen til en gratis og vejledende konsultation.

Vi er registreret af Sundhedsstyrelsen, og alle behandlinger udføres af læge eller sygeplejerske

Vejledende priser:
*Vær opmærksom på at pakkepriserne dækker et behandlingsforløb op til 3 behandlinger inden for 6 måneder.

BehandlingsområdePris pr behandlingPakkepris*
PandeKr. 850,-Kr. 1.600,-
KinderKr. 850,-Kr. 1.600,-
NæseKr. 650,-Kr. 1.200,-
Kinder og næseKr. 1.350,-Kr. 2.500,-
HageKr. 650,-Kr. 1.200,-
Helt ansigtKr. 2500,-Kr. 4700,-
BrystKr. 1.350,-Kr. 2.500,-
Ben (1 område 10 x 15 cm)Kr. 1.100,-Kr. 2.000,-