PERMANENT HÅRFJERNING MED DEN NYESTE TEKNOLOGI - ELLIPSE NORDLYS 

Voksbehandlinger, barbering og andre besværlige hårfjerningsmetoder kan erstattes med et lysglimt. Hos DermLaserClinic anvender vi den nyeste teknologi med Ellipse Nordlys 808 laser. Der anvendes korte impulser af kraftigt lys udledt fra en flashlampe til hurtigt, sikkert og effektivt at fjerne uønsket hårvækst overalt på kroppen.

Hvordan virker behandlingen?

Lyset ledes fra blitzlampen til behandlingsområdet, hvor området opvarmes. Ellipse filtrerer lyset, så kun det nødvendige område behandles, og beskadiger derved ikke den omkringliggende hud.

Hår indeholder farvestoffet pigment (melanin), som absorberer lyset, der omdannes til varme. Via håret ledes varmen ned i hårsækken (hårfolliklen), som ødelægges således, at den pågældende hårsæk ikke længere vil producere nyt hår.

For at sikre at lyset ledes optimalt ned i håret påføres et tyndt lag optisk gel før behandlingen. 

Kan alt hår behandles?

Behandlingen virker ved, at lyset optages i hårets pigment. Derfor ses den mest effektive behandling på mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Ved lys hud er forskellen mellem hårets og hudens farve tydelig, hvilket gør det lettere at få et effektivt resultat.

Hvor lang tid tager en behandling?

Behandlingstiden varierer afhængigt af det område, der behandles. Behandling af en overlæbe tager ca. 5 minutter, mens en rygbehandling eller behandling af begge ben tager 60-120 minutter. 

Gør det ondt? 

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden, og de fleste oplever smerten svarende til at lade en elastik slå mod huden.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter behandlingen?

Det lys, der anvendes til behandlingen, er uskadeligt, synligt og nær-infrarødt lys, og lys med potentielt skadelige bølgelængder er filtreret fra.

I fire uger før behandlingen er det vigtigt ikke at fjerne hår ved at plukke, ved voksbehandling, cremebehandlinger eller andre behandlinger, der fjerner håret helt ned til roden. Dette sikrer, at så mange hårsække som muligt indeholder et hår og derved kan destrueres ved behandlingen.

Solbrændthed er en ophobning af pigment i overhuden. Det er derfor vigtigt at undgå solbrændthed (sol, solarium eller selvbruner) før, under og i en periode efter behandlingen. Er huden solbrændt vil behandlingen blive mindre effektiv. 

Normalt er ingen efterbehandling nødvendig. Dog kan personer med følsom hud nyde godt af at benytte en kølende creme i dagene efter behandlingen. Det anbefales ikke at udsætte huden for sollys og at anvende solfaktor (minimum faktor 30) i fire uger efter behandlingen. 

Hvor mange behandlinger skal der til? 

Hår vokser i cyklus, hvor det går fra vækst til hvilefase. Kun hårsække i vækstfasen kan behandles succesfuldt. En hårsæk i hvilefasen skal gå ind i vækstfasen, før det kan behandles effektivt. Derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen med intervaller indtil alle hårsækkene har været i vækstfasen.

Længden og timingen af vækstfasen influeres af flere faktorer, så som hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder. Mindst 3-6 behandlinger med et interval på 1-3 måneder er nødvendige for at opnå et succesfuldt resultat. 

Hårene i det område som ønskes behandlet skal være tydelige ved 1. behandling, så vi har et godt startbillede. Lad derfor hårene gro 1 uge op til 1.behandling (vi skraber 1. gang). Ved de efterfølgende behandlinger skal du skrabe dig 2-3 dage før (med en skraber), da det kun er hårrødderne, som skal behandles.

Du er altid velkommen til en gratis og vejledende konsultation.

Vi er registreret af Sundhedsstyrelsen, og alle behandlinger udføres af læge eller sygeplejerske

 

Vejledende priser:

Vær opmærksom på at priserne gælder for én behandling. Ved køb af 3 behandlinger samtidig og opnå 20% rabat. 

Behandlingsområde Pris
Kinder Kr. 599,-
Bakkenbarter Kr. 599,-
Kinder + bakkenbarter Kr. 999,-
Overlæbe Kr. 449,-
Hage Kr. 499,-
Hage + overlæbe Kr. 849,-
Helt ansigt
Kr. 1800,-
Hals Kr. 690,-
Helt ansigt + hals Kr. 2350,-
Brystkasse Kr. 1399,-
Mellem bryster Kr. 550,-
Mave Kr. 1.250,-
Lår Kr. 2500,-
Underben Kr. 1900,-
Hele ben Kr. 4100,-
Hele ben + bikinilinie Kr. 4500,-
Behandlingsområde Pris
Ryg Kr. 2500,-
Lænd Kr. 700,-
Skuldre Kr. 999,-
Ryg + lænd + skuldre + nakke Kr. 4150,-
Ryg + lænd + skuldre Kr. 3950,-
Ryg + lænd Kr. 3050,-
Ryg + skuldre Kr. 3250,-
Overarme Kr. 1200,-
Underarme Kr. 1200,-
Arme Kr. 2100,-
Armhuler Kr. 700,-
Arme + armhule Kr. 2550,-
Bikinilinier Kr. 800,-
Brazil Kr. 1250,-
Tanga Kr. 1250,-