Pigmentering


Er det første gang du skal have behandling kontaktes klinikken pr. mail eller telefon

Inden behandling skal kunder have læst

Chest_before Chest_after 

pigmentering_before pigmentering_after

Pia_Forsslund_hand_before

nov kamera 09

 

 

BEHANDLING AF PIGMENTERING MED DEN NYESTE TEKNOLOGI - ELLIPSE NORDLYS

Hos DermLaserClinic anvender vi den mest effektive og sikre metode på markedet. Vores Ellipse Nordlys-maskine er klinisk dokumenteret, den nyeste, mest gennemtestede og sikreste teknologi inden for IPL-behandling.

De fleste ønsker at bevare det unge friske look så længe som muligt. Huden ældes naturligt med tiden, både på grund af solens stråler, og fordi collagenproduktionen i huden nedsættes med alderen.

Behandling af solskadet hud med Ellipse Nordlys hjælper dig til at bevare et ungt look længere, dels ved at fjerne brune pletter og rødmen, og dels ved at forbedre hudens struktur. Behandlingen reducerer hudens uensartede pigmentering.

Behandling i ansigtet og i halsudskæringen er det mest almindelige, men alle dele af kroppen kan behandles.

Hvordan virker behandlingen?

Lyset ledes fra blitzlampen til behandlingsområdet, hvor området opvarmes. Ellipse filtrerer lyset, så kun det nødvendige område behandles og beskadiger derved ikke den omkringliggende hud.

Kan jeg behandles?

Behandling af pigmentering er baseret på lysabsorption i melaninen, og behandlingen virker derfor kun på hud, der ikke er solbrændt. Jo lysere huden er, jo større er farvekontrasten mellem huden og pletterne, og jo nemmere er behandlingen.

Hvor lang tid tager en behandling?

Med Ellipse Nordlys er det muligt at behandle et stort område hvert sekund. En fuld ansigtsbehandling tager almindeligvis ikke mere end 20 minutter. Til gengæld er det ofte nødvendigt med flere behandlinger, før man opnår det ønskede resultat.

Gør det ondt?

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden, da de fleste beskriver ubehaget som en varm fornemmelse. Lidt ligesom hvis man har fået for meget sol på stranden. Des lysere huden er, des mindre er ubehaget.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter behandlingen?

Det lys, der anvendes til behandlingen, er uskadeligt, synligt og nær-infrarødt lys, og lys med potentielt skadelige bølgelængder er filtreret fra.

Solbrændthed er som bekendt en ophobning af pigment (melanin) i overhuden. Det er derfor vigtigt ikke at være solbrændt (sol, solarium og selvbruner) før og efter behandlingen. Er huden solbrændt bliver behandlingen ineffektiv.

Normalt er ingen efterbehandling nødvendig. Dog kan personer med følsom hud nyde godt af en ispose eller kølende creme i dagene efter behandlingen.

Det anbefales, at man ikke udsætter huden for sollys og bruger solcreme med faktor 30 i minimum 30 dage efter behandlingen.

Hvad kan jeg forvente?

Huden vil blive mørkere i det behandlede område efter behandlingen, og pigmentpletter vil blive mere synlige i en uges tid efter behandlingen, inden de forsvinder.

Vi er registreret af Sundhedsstyrelsen, og alle behandlinger udføres af læge eller sygeplejerske

Vejledende priser:
*Vær opmærksom på at pakkepriserne dækker et behandlingsforløb op til 3 behandlinger inden for 6 måneder.

Behandlingsområde Pris pr behandling Pakkepris*
Enkelte pletter (</= 5 skud) Kr. 1.250,- Kr. 2.350,-
Kinder Kr. 1.990,- Kr. 3.750,-
Pande Kr. 1.990,- Kr. 3.750,-
Helt ansigt Kr. 3.450,- Kr. 6.590,-
Hals Kr. 3.450,- Kr. 6.590,-
Helt ansigt + hals Kr. 6.690,- Kr. 12.850,-
Bryst Kr. 3.450,- Kr. 6.590,-
Hals + bryst Kr. 6.690,- Kr. 12.850,-
Helt ansigt + hals + bryst Kr. 9.790,- Kr. 18.850,-
Arme Kr. 7.150,- Kr. 12.850,-
Underarme Kr. 3.950,- Kr. 7.250,-
Hænder Kr. 2.390,- Kr. 4.650,-