Vaskulære behandlinger


Er det første gang du skal have behandling kontaktes klinikken pr. mail eller telefon

Inden behandling skal kunder have læst
Skriftlig patientinformation2017

Before arm-1 After arm-1

Vascular face before Vascular face after

Vascular face before-1 Vascular face after-1

 

VASKULÆRE BEHANDLINGER MED DEN NYESTE TECHNOLOGI - ELLIPSE NORDLYS

Vaskulære læsioner er resultatet af flere eller store blodkar, som optræder lige under huden. Disse læsioner kan optræde i mange varianter, størrelser og former og kan optræde overalt på kroppen. De kan optræde som portvinsmærker, ødelagte kapillærer, diffus rødme, hæmangiomer (også kaldet jordbærmærker) mm.

Hvordan virker behandlingen?

Behandlingen virker ved, at lyset optages i hæmoglobinet i blodet. Lyset konverteres til varme, som ødelægger proteinet i blodkarrets vægge.

Hvilke kar kan behandles? 

Den mest effktive behandling ses ved lys hud, der ikke er solbrændt. Når huden er lys, er kontrasten mellem blodkarrene og baggrundsfarven større, hvilket gør det lettere at få et effektivt resultat.

Hvor lang tid tager en behandling?

Ofte kan flere kar behandles i et enkelt ellipseskud. Behandlingstiden varierer afhængig af område og omfang men tager typrisk 15-20 minutter.

Gør det ondt? 

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden, da de fleste beskriver ubehaget som en varm fornemmelse. Lidt ligesom hvis man har fået for meget sol på stranden. Des lysere huden er, des mindre er ubehaget.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter behandlingen?

Det er vigtigt at undgå at være solbrændt (sol, solarium og selvbruner) før og efter behandlingen. Er huden solbrændt bliver behandlingen ineffektiv.

Normalt er ingen efterbehandling nødvendig. Dog kan personer med følsom hud nyde godt af at påføre en kold, fugtig klud umiddelbart efter behandlingen. Det anbefales ikke at udsætte huden for sollys og at anvende solfaktor (minimum faktor 30) i fire uger efter behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal der til? 

Antallet af behandlinger afhænger af området på kroppen og antallet af de kar, der behandles.